TimeCenter

Massage Far Dig Att Ma Bra

Sök efter terapeuter i Örebro snabbt & enkelt. Boka din massage på 60 sekunder.
Örebro

Massage får dig att må bra

I flera årtusenden har massage utförts runt om i världen. Det är en behandlingsform som ser ut på olika sätt, men som ändå har saker gemensamt. Att använda sina händer och beröra huden hos den som blir behandlad är gemensamt för alla typer av massage. Detta för att framkalla avslappning. Detta påverkar bland annat underliggande vävnader, muskler, senor och ger många goda effekter.

Det finns idag många olika typer av massage att testa. I Sverige har vi influerats av andra länder samt att vi är så pass kulturellt berikade att vi har turen att få uppleva andra länders massage och läror.

De asiatiska ländernas massage är idag mycket vanliga i Sverige. Det finns bland annat thaimassage, Shiatsu, energimassage och akupressur. Dessa läror är tusentals år gamla.

Shiatsumassage är från Japan. Denna massage har sina rötter i hela österländska tänket och synsättet. Massagen är en blandning mellan healing och akupressur. Denna massage utförs med kläderna på. Det går att boka in ren akupressur. Detta är en form av massage som bygger på traditionell kinesisk medicin. Energiflöden stimuleras genom att trycka på särskilda akupunkturpunkter. Utöver att den ingår i Shiatsu så finns den även i energimassage och i Tuina.

Thaimassage är en massage många testat på när de besökt Thailand. Detta är en massage som har sina rötter från Indien, Tibet och Kina ungefär 2500 år tillbaka i tiden. Massören drar och sträcker i din kropp och hälsoeffekterna är många. Bland annat frigör den muskelspänningar och lindrar smärtor. Den minskar stress och ökar ditt välbefinnande.

Många massörer har influerats av varandras läror och idag kan man få en blandning av alla dessa även om massören är utbildad i en viss teknik. Beroende på vad du har för besvär så finns det olika typer av massage du bör satsa på.

Boka din massage i Örebro redan idag!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter